Název | Množství a jednotka |
---|---|
pstruh | 4 ks |
parmská šunka | 4 plátky |
cibule | 1-2 ks |
jablko | 2 ks |
petrželka | |
kmín | |
citron | 1 ks |
máslo na vymazání | |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
Alobal |
Postup: Čerstvý, opláchnutý kopr drobně nasekáme, dáme do malých skleniček a zalijeme... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Kančí maso - nejlépe z mladého kusu - nakrájíme na plátky (nenaklepáváme).... zobrazit recept
Postup: Brokolici a těstoviny uvaříme každé zvlášť v osolené vodě doměkka a scedíme.... zobrazit recept
Postup: Rebarboru očistíme, odkrojíme konce, oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...